• Sklon vrimenu svakom u nesklono vrime
  ne vraćaj se, imenjače, iz naše Priče
  bolje ti Oluja, u Sahari potop.
  Ne javljaj se nimoj gluhači što viče
  crvenoj krmači što ždere svoj okot.
  Sa zida Zidari brišu naše ime.

  Znaj, dok Šimić spava, izdaja ne spava
  izpod svake riči drima sklupčan Garac;
  ne daj im se, bolan, produži mi muku.
  Tvoj je strpljiv narod Isusov magarac
  priko kog se danas bisni konji tuku.
  Što skuplji glavari, jeftinija glava.

  Ne idi, Radiću, gűdi koja gúdī,
  ne odlazi, Petre, u Novigrad jurve
  ne daj nas, Stipane, Fatihu na pladnju.
  Mužkare su to, istospolci i kurve
  oštri berači što priespavaše sadnju.
  Za vas Sudac moli, al sudija sudi.

  Danas Gospin kip je krvlju proplakao
  mrtvi će nam opet ostati bez glave.
  Al sotonskoj svići doć će zora kraja:
  mi gorimo dok se prvi pivci jave
  i razprše kurve iz zemaljskog raja.
  Osuđeni na raj prođu kroz pakao.


  Ante Kraljević

 • Zadnji komentari

  Bobani

  http://otporas.com/10-razloga-zasto-ne-glasovati-za-skoru-kaze-hrvatska-hercegovka-danijela-skegro/ Idi na posljednju poruku

  Za dom spremni

  Bobani on 11-09-2019
 • Zadnji postovi na forumu

  Grunf

  Vukovar 1968. i danas, fali ga pola.  Vukovar

  Grunf Danas, 12:48 Idi na posljednju poruku
  goran2hr

  Mislio sam opet pohvaliti Škoru (vidi ti njega, konačno jasni domoljubni stavovi), kad ono, to su zapravo "Bujančeve montaže".

  Ususret predsjedničkim izborima 2019.

  goran2hr Danas, 09:58 Idi na posljednju poruku
  Puntar2.0

  Slazem se, kratki espresso bi bio najkvalitetniji. A od sada ponudjenog to je ipak Skoro.

  Ususret predsjedničkim izborima 2019.

  Puntar2.0 Danas, 01:32 Idi na posljednju poruku
  Puntar2.0

  Vecernji, tamo sam vidio.

  Ususret predsjedničkim izborima 2019.

  Puntar2.0 Danas, 01:31 Idi na posljednju poruku
  Picaferaj

  Evo vidim sad na Direktno.hr.

  Ususret predsjedničkim izborima 2019.

  Picaferaj Danas, 01:15 Idi na posljednju poruku
 • Zadnje teme na forumu

  Inkvizitor

  Blok za Hrvatsku

  Začetnik teme: Inkvizitor

  Po medijima tako će se zvati nova stranka Zlatka Hasanbegovića nakon što je po meni, za nečiji račun htio u uništiti NHR.

  Jučer, 16:25 od skater Idi na posljednju poruku
  Puntar2.0

  Hrvatski mazohizam

  Začetnik teme: Puntar2.0


  Dnevna doza hrvatskog ludila.

  11-11-2019, 23:28 od Puntar2.0 Idi na posljednju poruku
  mirv

  Hrvati izumitelji i znanstvenici svjetskoga glasa

  Začetnik teme: mirv

  Povodom izgradnje Pelješkog mosta čiju konstrukciju je osmislio Faust Vrančić te hrvatskog doprinosa gradnji eksperimentalnog fuzijskog

  03-11-2019, 21:01 od mirv Idi na posljednju poruku
  Inkvizitor

  Kad nas kolju ko ovce

  Začetnik teme: Inkvizitor

  Jučer u Petrinji dvojica mladića izbodeni noževima pri večernjem izlasku. Dobili teške ozljede. Jedan od njih pripadnik hrvatske

  03-11-2019, 15:40 od skater Idi na posljednju poruku
  Yaya

  Vjeronauk u školama

  Začetnik teme: Yaya

  Neki sam dan naišla na jedan članak koji je opet podigao lavinu reakcija i raspravu o ovom pitanju. Naime, kako su Dani kruha i kako tu manifestaciju

  17-10-2019, 20:33 od Grunf Idi na posljednju poruku
 • REKOM ponovno otkiva svoje jugofašističko lice

  Povod za ovaj članak jest recentni događaj u Splitu, odnosno reakcija nekog tipa koji je dvije rekomovske aktivistice zalio mokraćom. Na stranu to što je REKOM, kako se čini (tj. njegova hrvatska ispostava) klasična protuhrvatska i protudemokratska falanga najodvratnijeg taloga jugovića, četnika, početnika, jugooficira i njihovih dičnih potomaka.  Na stranu i to što su izgleda predvođeni najistaknutijim jugo jatacima poznatih po veličanju povijesnih događaja koji su se dogodili usred Hrvatske i koji su uključivali masovne likvidacije nevinih Hrvata. Ali postupak zapišavanja jugorekomovaca je u konačnici čin jednog čovjeka i kao takav bi se trebao i tretirati.

  No, da sve ne bi ostalo na tome pobrinuli su se sami iziritirani rekomovski jataci svojim otvorenim raspirivanjem fašizma. Dobro da znamo. Očito da je potrebno samo malo uree da opere lažni urbano/humani puder s jugofašističkih lica.

  Evo što su povodom operacije "Urin" izjavili rekomovski aktivisti: "Očito je sve bilo isplanirano. Došao je, polio ih i pobjegao. Ovo je očit dokaz da Split nažalost još nije dostigao primjerenu civilizacijsku i kulturološku razinu. Te djevojke su '89. godište i ovdje su došle sa željom da učine nešto plemenito. Ovako im je odgovoreno. Nažalost, to je kultura dijaloga u Splitu", komentirali su u Inicijativi mladih neugodan događaj u Splitu."

  Ma vidi vraga. Neki pojedinac izvede neprimjerenu političku gestu protiv hrpe jugoslavenčina, i to je "očit dokaz da Split nije dostigao primjerenu civilizacijsku i kulturološku razinu?" To je "kultura dijaloga u Splitu?"

  Drugovi rekomovci, kako se usuđujete vrijeđati Split i Splićane i od kuda vam pravo ovako eklatantno širiti svoj notorni fašizam protiv Splita i Splićana? Jer vaša izjava je upravo to: najprizemniji i najprljaviji ulični fašizam koji se očituje u primitivnoj generalizaciji jedne sredine zbog usamljenog istupa nekog pojedinca.

  Od kuda vam pravo osuđivati cijeli jedan grad i njegove stanovnike na temelju jedne usamljene političke geste? Jeste li to naučili na nekom četničko-rekomovskom tečaju? Što je slijedeće? Neki rekomovski drznik će dobiti šaku u glavu u Zagrebu i to će biti dokaz da je Zagreb nasilnička sredina? Nekom rekomovcu će u Dubrovniku ukrasti novčanik sa slikom druga Tita ili Draže Mihajlovića i to će biti dokaz da je Dubrovnik kriminalna sredina? Ili će neki rekomovac u Osijeku stati u pseću kakicu i to će biti dokaz da je Osijek prljava i neuredna sredina?

  Drugovi rekomovci, vjerujemo da vam je jasno da ste pročitani kako jugočetnički jataci. To, uostalom i nije bilo teško. No, sigurno ste uočili da zbog vašeg jugočetničkog orgijanja nitko ne vrijeđa vašu Srbiju. Zbog vaše primitivne protuhrvatske politike nitko ne naziva Srbiju zemljom nedostatne civilizacijske i kulturološke razine niti ne spočitava Srbiji kulturu dijaloga.

  Vaša sramota je samo vaša i vaš primitivizam i militantni jugoslavenluk je samo vaš i nema nikakve veze sa sredinom iz koje potječete, niti sa Srbijom, niti sa "republikom srpskom", niti sa eventualnim obiteljskim backgroundom ćaleta JNA oficira i keve oficiruše.

  Sreća vaša da je Hrvatska, uključivo i Split, ipak jedna demokratska i toleratna sredina, pa vas zbog vaših fašističkih ispada ni iz Hrvatske ni iz Splita nitko neće šupirati u otadžbinu, iako ste isto definitivno zaslužili.

  Piše: Diana Majhen

  Izvor: Dragovoljac.com


  http://www.dragovoljac.com/index.php...jhen&Itemid=25
  Komentara 1 Komentar
  1. Geronimo avatar
   I meni je sila da budem iskren...