• REKOM ponovno otkiva svoje jugofašističko lice

  Povod za ovaj članak jest recentni događaj u Splitu, odnosno reakcija nekog tipa koji je dvije rekomovske aktivistice zalio mokraćom. Na stranu to što je REKOM, kako se čini (tj. njegova hrvatska ispostava) klasična protuhrvatska i protudemokratska falanga najodvratnijeg taloga jugovića, četnika, početnika, jugooficira i njihovih dičnih potomaka.  Na stranu i to što su izgleda predvođeni najistaknutijim jugo jatacima poznatih po veličanju povijesnih događaja koji su se dogodili usred Hrvatske i koji su uključivali masovne likvidacije nevinih Hrvata. Ali postupak zapišavanja jugorekomovaca je u konačnici čin jednog čovjeka i kao takav bi se trebao i tretirati.

  No, da sve ne bi ostalo na tome pobrinuli su se sami iziritirani rekomovski jataci svojim otvorenim raspirivanjem fašizma. Dobro da znamo. Očito da je potrebno samo malo uree da opere lažni urbano/humani puder s jugofašističkih lica.

  Evo što su povodom operacije "Urin" izjavili rekomovski aktivisti: "Očito je sve bilo isplanirano. Došao je, polio ih i pobjegao. Ovo je očit dokaz da Split nažalost još nije dostigao primjerenu civilizacijsku i kulturološku razinu. Te djevojke su '89. godište i ovdje su došle sa željom da učine nešto plemenito. Ovako im je odgovoreno. Nažalost, to je kultura dijaloga u Splitu", komentirali su u Inicijativi mladih neugodan događaj u Splitu."

  Ma vidi vraga. Neki pojedinac izvede neprimjerenu političku gestu protiv hrpe jugoslavenčina, i to je "očit dokaz da Split nije dostigao primjerenu civilizacijsku i kulturološku razinu?" To je "kultura dijaloga u Splitu?"

  Drugovi rekomovci, kako se usuđujete vrijeđati Split i Splićane i od kuda vam pravo ovako eklatantno širiti svoj notorni fašizam protiv Splita i Splićana? Jer vaša izjava je upravo to: najprizemniji i najprljaviji ulični fašizam koji se očituje u primitivnoj generalizaciji jedne sredine zbog usamljenog istupa nekog pojedinca.

  Od kuda vam pravo osuđivati cijeli jedan grad i njegove stanovnike na temelju jedne usamljene političke geste? Jeste li to naučili na nekom četničko-rekomovskom tečaju? Što je slijedeće? Neki rekomovski drznik će dobiti šaku u glavu u Zagrebu i to će biti dokaz da je Zagreb nasilnička sredina? Nekom rekomovcu će u Dubrovniku ukrasti novčanik sa slikom druga Tita ili Draže Mihajlovića i to će biti dokaz da je Dubrovnik kriminalna sredina? Ili će neki rekomovac u Osijeku stati u pseću kakicu i to će biti dokaz da je Osijek prljava i neuredna sredina?

  Drugovi rekomovci, vjerujemo da vam je jasno da ste pročitani kako jugočetnički jataci. To, uostalom i nije bilo teško. No, sigurno ste uočili da zbog vašeg jugočetničkog orgijanja nitko ne vrijeđa vašu Srbiju. Zbog vaše primitivne protuhrvatske politike nitko ne naziva Srbiju zemljom nedostatne civilizacijske i kulturološke razine niti ne spočitava Srbiji kulturu dijaloga.

  Vaša sramota je samo vaša i vaš primitivizam i militantni jugoslavenluk je samo vaš i nema nikakve veze sa sredinom iz koje potječete, niti sa Srbijom, niti sa "republikom srpskom", niti sa eventualnim obiteljskim backgroundom ćaleta JNA oficira i keve oficiruše.

  Sreća vaša da je Hrvatska, uključivo i Split, ipak jedna demokratska i toleratna sredina, pa vas zbog vaših fašističkih ispada ni iz Hrvatske ni iz Splita nitko neće šupirati u otadžbinu, iako ste isto definitivno zaslužili.

  Piše: Diana Majhen

  Izvor: Dragovoljac.com


  http://www.dragovoljac.com/index.php...jhen&Itemid=25
  Komentara 1 Komentar
  1. Geronimo avatar
   I meni je sila da budem iskren...