• Podgorica ga se odrekla zbog kupovine auta!



  Možete li zamisliti da vas se svi vaši sugrađani odreknu jer ste kupili automobil koji im nije po volji? Upravo takvo nešto dogodilo se nesretnom Predragu Šaroviću iz Podgorice. Prenosimo vijest portala njuz.net.

  Predrag Šarović, biznismen iz Podgorice, kupio je juče automobil marke Kia Picanto, prvi automobil dužine manje od 3,5 metra koji vozi neki muškarac u Crnoj Gori.

  Ovu vest preneli su juče svi regionalni mediji, a Šarović je ekskluzivno za Njuz objasnio motive za ovaj svoj postupak.

  - Hteo sam da uzmem nov auto koji malo troši i koji je praktičan za gradsku vožnju – objašnjava Šarović – Kad čovek stavi na papir sve uštede, ovaj auto je za tako nešto idealan.

  Šarović je zbog ove svoje odluke naišao na ogromu osudu svoje najbliže okoline.

  - Ovo je najveća bruka za mene i celu moju familiju – kaže Gojko Šarović, Predragov otac - Više ne smem da pogledam ljude na ulici u oči, jer cela Podgorica zna da moj potomak vozi tu konzervu koja se ne može nazvati auto. Za te pare mogao je lepo da kupi BMW 320 iz 1984., ili pak Mercedes SE od 5000 kubika iz 1981. To su automobili u kojima uvek možeš proći ulicom i pogledati ponosno komšiju u oči, ili pak doviknuti devojci iz auta. Koja će ga devojka sada pogledati, koja će mu ući u taj izrod od auta? Zatrće mi se loza – tužno priča Predragov otac.

  - Ja više ne smem nikom reći da ga poznajem – kaže Vukašin, Predragov najbolji prijatelj – Da je obukao žensku haljinu i tako prošetao nasred Podgorice ne bi se više obrukao. Takve lude ideje mogao je da pokupi samo u Beogradu, samo tamo postoje muškarci koji voze te smešne automobile. Ja ga pitam što je kupio to čudo, a on mi priča nekakve cifre i kalkulacije o uštedi. Pa ja sam dve godine spavao pored svoje babe u krevetu ne bi li uštedeo za svoj džip Mitsubishi Pajero iz 1992 – priznaje naš sagovornik.

  U dnevnom listu Pobjeda danas je izašao oglas u kome piše da se 'celi grad kolektivno odriče svog sugrađanina Predraga Šarovića', a u potpisu oglasa je gradonačelnik Podgorice Miomira Mugoša.

  Fizzit.net

  http://fizzit.net/hr/vijesti-i-polit...kupovine-auta-
  Komentara 2 Komentara
  1. caporegime avatar
   :confused:
   ja mislim da su ovdje ipak u igri neki teži kolektivni kompleksi.
   jer ako se bojiš da će ti ovime nestat muževnost i čojstvo onda stvarno ti pojmovi očito leže na klimavim temeljima.
  1. ilirka avatar
   ti na njuz.net su ludi skroz
   ja sam mislila pokrenit nešto slično, ali nije se dalo duhovitim ljudima punopisat...
   komentari dnevnih zbivanja na zajebantski način